Difference between revisions of "User:PeterSampson/Bug watch"

From Audacity Wiki
Jump to: navigation, search
(REGRESSIONS: reorder)
(REGRESSIONS: *P3 01Sep22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/3418 Effect Preview progress bar continues beyond completion #3509])
Line 15: Line 15:
 
*P3 23Mar22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2701 Normalize (and Loudness Normalization) - OK button is grayed out (on invoking the effect) #2701]
 
*P3 23Mar22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2701 Normalize (and Loudness Normalization) - OK button is grayed out (on invoking the effect) #2701]
 
*P3 23Aug22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/3418 Generators have no progress indicators #3418]  -  '''''WORKSFORME on W10 and Mac'''''
 
*P3 23Aug22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/3418 Generators have no progress indicators #3418]  -  '''''WORKSFORME on W10 and Mac'''''
 +
*P3 01Sep22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/3418 Effect Preview progress bar continues beyond completion #3509]
 
*P4 24Mar22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2735 Using custom shortcut for "Play-at-speed Once" seems to launch the play at normal speed #2735]
 
*P4 24Mar22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2735 Using custom shortcut for "Play-at-speed Once" seems to launch the play at normal speed #2735]
 
*P4 19Jul22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/3254 Vertical meters lose numbering - and returning to horizontal also loses numbering #3254]  -  ''Vertical meters '''may''' be disappearing''
 
*P4 19Jul22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/3254 Vertical meters lose numbering - and returning to horizontal also loses numbering #3254]  -  ''Vertical meters '''may''' be disappearing''

Revision as of 11:56, 5 September 2022

3.2 bug-watch

REGRESSIONS


Important



Nice to have


MIDI bugs


Fixed


SHELVED - Bugs that have been closed but NOT Fixed


Old pre-3.x issues

  • P3 2388 - Point label and range label can appear almost identical
  • P4 1769 - Pinned play-head button not updated across projects
  • P4 1129 Odd behavior of Cut preview when selection is close to T=0