Difference between revisions of "User:PeterSampson/Bug watch"

From Audacity Wiki
Jump to: navigation, search
(REGRESSIONS)
(REGRESSIONS)
Line 10: Line 10:
 
*P- 20Apr22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2846 Split New can create a spurious unwanted additional silent clip #2846]
 
*P- 20Apr22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2846 Split New can create a spurious unwanted additional silent clip #2846]
 
*P3 10Apr22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2793 Reset Configuration ( and Reset Toolbars) fail to reset Tools toolbar to the default I-beam Selection tool #2793]]
 
*P3 10Apr22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2793 Reset Configuration ( and Reset Toolbars) fail to reset Tools toolbar to the default I-beam Selection tool #2793]]
*[https://github.com/audacity/audacity/issues/2701 Normalize (and Loudness Normalization) - OK button is grayed out (on invoking the effect) #2701]
+
*P3 23Mar22 [https://github.com/audacity/audacity/issues/2701 Normalize (and Loudness Normalization) - OK button is grayed out (on invoking the effect) #2701]
 
*[https://github.com/audacity/audacity/issues/2359 MIDI playback starts from beginning regardless of cursor position #2359]
 
*[https://github.com/audacity/audacity/issues/2359 MIDI playback starts from beginning regardless of cursor position #2359]
 
*[https://github.com/audacity/audacity/issues/2735 Using custom shortcut for "Play-at-speed Once" seems to launch the play at normal speed #2735]
 
*[https://github.com/audacity/audacity/issues/2735 Using custom shortcut for "Play-at-speed Once" seems to launch the play at normal speed #2735]

Revision as of 14:09, 22 August 2022

3.2 bug-watch

REGRESSIONS

Important


Nice to have


MIDI bugs


Fixed


SHELVED - Bugs that have been closed but NOT Fixed


Old pre-3.x issues

  • P3 2388 - Point label and range label can appear almost identical
  • P4 1769 - Pinned play-head button not updated across projects
  • P4 1129 Odd behavior of Cut preview when selection is close to T=0